Mitt deltidsjobb börjar ge ekonomisk avkastning (=första lönen). Gött, efter att under ett bra tag ha varit utfattig och utlämnad åt småpengar från morsan har jag nu egna pengar att röra mig med. Det är ett lagerjobb jag har, och för dem som inte vet om det så kan jag säga att det ger rätt bra betalt. Att jobbet i sig är rätt trist är en annan sak. Jag har trots allt inte jobbat mer än två-tre dagar i veckan min första tid där och har ändå fått en rätt go summa pengar för det. Och det ser ut som att jag kommer att få jobba kvar.

Med det sagt så kan vi återgå till det den här bloggen i första hand kretsar kring, nämligen mina äventyr med mitt playstation. En sak jag tänkt att jag ska investera i nu när jag fått min första lön är ett medlemskap i Playstation+. För en rätt liten månatlig summa, månadskostnaden varierar beroende på hur lång tid man binder upp sig för: 1, 6 eller 12 månader tror jag är de olika alternativen (har inte bestämt mig vilket det blir ännu, men tror att jag börjar med att testa en månad). Som medlem i Playstation+ kommer jag att kunna ladda ner mellan 3-4 speltitlar per månad utan extra kostnad. Mestadels spel som har något år eller två på nacken, men vad gör väl det? Ibland verkar det finnas riktigt stora titlar att ta del av.

Har precis börjat spela Witcher 3. Inte riktigt kommit in i det ännu, men jag har hört bra saker. Vackert är det i alla fall, och det verkar minst sagt jäkligt stort. Återkommer med en rapport vid ett senare tillfälle. För nu säger jag tack och hej och önskar alla en bra dag/kväll/natt (när ni nu läser detta).