Därför har jag börjat spela Playstation

Hej. Tänkte att jag skulle skriva en post som handlar lite om min livssituation och varför jag som mångårig PC-gamer gått över till PS4. Det enkla svaret är att min morsa tagit över datorn. Och om det låter lite märkligt så är det väl för att det är det också. Jag bor fortfarande hemma hos morsan, som tyvärr blev av med jobbet för en tid sedan. Nu har hon ett nytt jobb, som hon gör hemifrån, vilket betyder att hon i princip tagit beslag på datorn. Varken hon eller jag har särskilt gott om pengar så ingen av oss har råd att köpa en ny dator. Spelen till PS4 skaffar jag mest genom att byta in spel. Jag fick dock ett deltidsjobb nyligen och har förhoppningar om att inom en snar framtid kunna skaffa en egen lya (samt köpa fler nya spel). Förr eller senare ska det väl gå vägen.

Det är hur som helst skälet till att jag nu spelar på min brors kvarlämnade playstation (han flyttade utomlands för ett drygt år sedan). Själv var jag den typ av spelare som lite grann såg ner på konsolspel. Sysselsatte mig mest med att spela Counterstrike och andra spel online. Det var kul och jag saknar det fortfarande emellanåt. Att spela PS4 har dock fått mig att upptäcka nya saker. Nu är jag helt inne på att spela titlar som har storys, som tar en från punkt a till punkt b och som ger en en upplevelse. Jag har nog skrivit det tidigare, men upplevelser som är lite som att se på en bra film. Nu känns det lite som att jag inte kommer att gå tillbaka till att spela på PC, men vi får väl se. Det finns ju många bra spel där också.

Det var hur som helst lite om min situation. Ha det!